/

2 August 2023

Brex en Rho introduceren AI-aangedreven accounts payable diensten voor efficiëntie en nauwkeurigheid

Brex en Rho, twee prominente spelers in de financiële sector, hebben onlangs hun nieuwe op AI gebaseerde accounts payable diensten aangekondigd. Beide bedrijven hebben het krachtige potentieel van kunstmatige intelligentie (AI) geïntegreerd in hun dienstverlening om de efficiëntie en nauwkeurigheid van hun accounts payable processen aanzienlijk te verhogen.

Brex heeft “Payables” gelanceerd, een accounts payable aanbod dat gebruik maakt van AI technologie. Om de informatie uit facturen nauwkeurig te extraheren, heeft Brex strategische samenwerkingen opgezet met verschillende machine learning bedrijven. Met deze technologische integratie streeft Brex ernaar om meer van de uitgaven van haar klanten via haar platform en zakelijke account te verwerken. Dit is een belangrijke stap voor het bedrijf om de efficiëntie en snelheid van hun diensten te verhogen, met als uiteindelijke doel de omzet te verhogen.

Rho, van haar kant, heeft aangekondigd nieuwe AI-aangedreven automatiseringsmogelijkheden voor accounts payable te introduceren. Voor deze innovatieve functie heeft Rho samengewerkt met OpenAI, een gerenommeerd bedrijf in de wereld van kunstmatige intelligentie. Dankzij deze partnerschap kunnen financiële teams duizenden betalingen in seconden verwerken. Dit maakt niet alleen een snellere uitvoering van taken mogelijk, maar verhoogt ook de nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van finance processen.

Rho streeft ernaar om met deze moderne oplossing direct geïntegreerd te worden in de financiële stacks van haar klanten. Door de automatiseringscapaciteiten van OpenAI te integreren, biedt Rho haar klanten een meer gestroomlijnde en efficiënte accounts payable oplossing. Het inhaken op de AI trend toont aan dat Rho de klantervaring wil verbeteren en tegelijkertijd haar omzet wil verhogen.

Wat zowel Brex als Rho benadrukken, is het belang van AI bij het verhogen van de nauwkeurigheid en efficiëntie van accounts payable processen. Door samen te werken met machine learning en AI experts, kunnen beide bedrijven hun dienstverlening verbeteren, hun bedrijfsprocessen stroomlijnen en uiteindelijk hun omzet verhogen.

In een wereld waar de technologische vooruitgang in een razend tempo vordert, zijn Brex en Rho twee bedrijven die duidelijk de voordelen zien van het integreren van AI in hun diensten. Door hun aanbod op deze manier te diversifiëren en te verbeteren, vestigen zij zich als leiders in hun sector en tonen zij hun vermogen om vooruit te denken en te innoveren.

Deze nieuwe accounts payable diensten van Brex en Rho markeren een belangrijke stap in de evolutie van de financiële sector. Deze innovaties illustreren duidelijk hoe AI een steeds belangrijkere rol speelt in de manier waarop bedrijven hun processen beheren en optimieren, en hoe het potentieel van deze technologie wordt benut om betere resultaten en betere klantervaringen te bieden.