/

27 July 2023

AutogenAI haalt $22,3 miljoen op voor ontwikkeling AI-tool – bedrijven verbeteren hun pitches!

Het in Londen gevestigde start-upbedrijf AutogenAI heeft $22,3 miljoen aan financiering binnengehaald om zijn generatieve AI-tool te ontwikkelen die bedrijven helpt om sterkere pitches te schrijven om hun succespercentage te verbeteren. Deze investering waardeert AutogenAI in de orde van “honderden miljoenen”.

AutogenAI, dat minder dan een jaar geleden werd gelanceerd, heeft al 28 klanten weten te werven, waaronder wereldwijde managementconsultancybureaus en bouwbedrijven. Het bedrijf combineert grote taalmodellen van OpenAI met eigen data van de klant om pitches te creëren op basis van succesvol eerder werk.

Het doel van AutogenAI is om vraagstukken rondom de kwaliteit van de content en budgetbeperkingen aan te pakken bij het winnen van aanbestedingen. Het platform kan het proces van het schrijven van pitches versnellen met 800% en de inkoopkosten verlagen met 10%.

De investeerder, Blossom Capital, is van plan om de tool van AutogenAI te gebruiken bij het inzamelen van zijn eigen fondsen. Een duidelijke return on investment van het product wordt als een belangrijke factor gezien.

Het succes van de start-up benadrukt de groeiende vraag naar AI-tools die bedrijven helpen tijd te besparen en de efficiëntie te verbeteren. AutogenAI is een levendig voorbeeld van hoe de technologie kan bijdragen aan het verbeteren van bedrijfsprocessen, terwijl de kwaliteit van de output behouden blijft en de kosten worden verlaagd.

Het succes van AutogenAI is een duidelijk signaal dat bedrijven bereid zijn te investeren in technologieën die hen in staat stellen hun werk efficiënter en effectiever te doen. Met de hulp van AI kunnen bedrijven nu sterkere en meer overtuigende pitches schrijven, waardoor ze een grotere kans hebben om aanbestedingen te winnen.

In minder dan een jaar tijd heeft AutogenAI zich weten te vestigen als een gewaardeerde speler in de wereld van AI-technologie. Met hun nieuwe financiering kunnen ze hun tool verder ontwikkelen en naar een hoger niveau tillen.

Het is duidelijk dat de toekomst van bedrijfsprocessen steeds meer richting automatisering en AI gaat. Dit is een kans voor bedrijven om hun efficiëntie te verhogen en hun concurrentievermogen te verbeteren. AutogenAI is een van de bedrijven die deze trend leidt en toont aan dat het niet alleen mogelijk is, maar ook winstgevend kan zijn.

Het gebruik van AI om bedrijfsprocessen te verbeteren is een spannend vooruitzicht. Met bedrijven als AutogenAI aan het roer, ziet de toekomst van automatisering in bedrijven er veelbelovend uit. De tool van AutogenAI is al door verschillende grote bedrijven in gebruik genomen en zal naar verwachting in de toekomst door nog veel meer bedrijven worden omarmd.