/

12 July 2023

Hoe Lantern’s Customer Data Platform en klantsucces tools de B2B-sector veroveren

Lantern is een opkomende startup die een unieke combinatie biedt van een op B2B-bedrijven gericht Customer Data Platform (CDP) en klantsucces tools. Met als doel het creëren van een hub die klantgegevens in tijdreeksen kan volgen en kan verbinden met elke databron die door een team wordt gebruikt, onderscheidt Lantern zich in de bedrijfssector.

Een van de belangrijkste kenmerken van Lantern is het aanbod van 50 dataconnectoren. Deze stellen klanten in staat hun diverse databronnen te integreren in het CDP. Deze functionaliteit vergemakkelijkt de stroom van informatie en vergroot de mogelijkheden voor datagestuurde besluitvorming binnen bedrijven.

Lantern is continu bezig met het ontwikkelen van tools die klanten helpen hun klanten beter te begrijpen en daardoor hun omzet te verhogen. Een van deze tools identificeert klanten die waarschijnlijk openstaan voor upselling. Dit biedt bedrijven een strategisch voordeel door hen te helpen hun aanbod effectief te richten op de meest ontvankelijke klanten.

Een andere ontwikkelde tool helpt verkooppersoneel klanten te vinden die van baan zijn veranderd en genereert leads om hen te benaderen. Dit is onmisbaar in de dynamische zakenwereld waar klantbehoeften en -situaties voortdurend veranderen.

Naast deze bestaande tools, heeft Lantern plannen om extra tools te bouwen die de gegevens in het CDP gebruiken om een uitgebreid platform te creëren. Dit toekomstgerichte denken en de bereidheid om te innoveren is een ander kenmerk dat Lantern onderscheidt in het bedrijfsveld.

Lantern is momenteel een klein, maar groeiend bedrijf met 12 werknemers. Het huidige team bestaat uit toegewijde professionals die de visie en missie van het bedrijf delen. Lantern is van plan om meer ingenieurs en go-to-market personeel aan te nemen om hun groeiende behoeften te ondersteunen.

Een belangrijk aspect van Lantern’s bedrijfscultuur is hun streven naar diversiteit. Op dit moment heeft het bedrijf een kapitaaltabel die voor 60% uit vrouwen bestaat. Dit benadrukt de toewijding van Lantern om inclusiviteit te bevorderen en gelijke kansen in de technologische sector te ondersteunen.

Recentelijk heeft Lantern een zaadfinancieringsronde van $6,8 miljoen afgerond die werd geleid door Primary Ventures en Moxxie Ventures. Ook hebben andere investeerders en industrie-engelen deelgenomen aan deze financieringsronde. Deze financiering onderstreept het vertrouwen dat de investeerdersgemeenschap heeft in de visie en strategie van Lantern.

Samenvattend, Lantern is een opkomende kracht in de technologische wereld, met een unieke combinatie van een klantdata platform en klantsucces tools. Met een toewijding aan innovatie, het bevorderen van diversiteit en het ondersteunen van datagestuurde besluitvorming in B2B bedrijven, is Lantern klaar om een blijvende impact te maken op de bedrijfssector.